Torsdag d.2. februar afholdtes SKOLEVALG 2017 for elever i 8. og 9. kl.

Landsresultat:        Blå blok - 55.3%    Rød blok - 44.7%

Grøndalsvængets skole    Blå blok  50.8%    Rød blok  49.2%

Se flere resultater her http://www.dr.dk/nyheder/tema/de-naeste-vaelgere

Kære Forældre på Grøndalsvængets Skole

I det kommende skoleår har Grøndalsvængets Skole valgt at sætte ekstra fokus på klassetrivsel i samarbejde med Børns Vilkår. Projektet hedder: Trivsel Til Alle, og handler om at skabe fokus på klassetrivsel og forebyggelse af mobning.
I projektet arbejdes der med at sætte skub i trivselsarbejdet på skolen. Projektet vil have fokus på, at alle på skolen, elever, personale og forældre skal vide, at det er et fælles ansvar, at alle børn har det godt i klassen.
Vi er glade for samarbejdet med Grøndalsvængets Skole og ser frem til et spændende forløb.
Med venlig hilsen  Sanne Lind  -  Børnefaglig konsulent I Børns Vilkår

Billeder fra vores tur til Københavns Madhus

Foto 1: Børnene i 1.v fik både set, rørt, fileteret, paneret og smagt rødspætter. Børn og voksne har i løbet af de to kursusdage syltet, fileteret, snittet, hakket, skraldet, duftet, smagt, bagt, rørt, pisket, vasket, stegt og lært utrolig meget om mad, tilberedning og samarbejde.

Foto2: Runa og Margareta i fuld gang med at skære de kogte rødbeder i skiver så de kunne blive syltet natten over.

Foto 3: Alle blev testet i madmod og som afslutning på dag to skulle alle smage på stegte melorme og stegte græshopper. Alle smagte selvfølgelig og satte det sidste store spring op af madmodsstigen. 1.v endte på 10 som var det bedste og alle var meget stolte

Foto 4: Et skønt fællesfoto af hele den stolte gruppe og vores skønne værtinder. Vi håber vi kan vende tilbage en anden god gang.

Grøndalsvængets Skoles film

Skolens sang

Høstfest på skolen

• Læring. Alle elever bliver så dygtige de kan - både fagligt og socialt.

• Fællesskab. I et gensidigt forpligtende fællesskab viser vi omsorg, respekt og interesse for hinanden.

• Engagement. I et engagerende og motiverende skole- og fritidsmiljø skaber vi trygge og tydelige rammer med fokus på trivsel, læring og inddragelse.

Værdier

• At være glad for at gå i skole

• At hjælpe og opmuntre hinanden

• At opleve glæde og optimisme